Getting My نیلینگ To Work
Getting My نیلینگ To Work
Blog Article
چرا فوم پلیاتیلن بهترین گزینه برای عایقبندی ساختمان است؟
با این حال، روش نیلینگ خاک نیز مانند تمام روشهای دیگر دارای معایب منحصر به خود میباشد:
همانطور که گفتیم، سیستمهای نیلینگ یا میخکوبی و روش انکراژ یا مهارکوبی، دو رویکرد متداول برای پایدارسازی در عملیات گودبرداری هستند.
نیلینگ یک سازه نگهبان موقتی است و به مرور زمان دچار خوردگی و هوازدگی خاک میشود و باید در سریعترین زمان ممکن سازه اصلی اجرا شود.
بنابراین مقدار مجاز جابجایی سازههای مجاور باید در انتخاب نوع سیستم نگهدارنده مدنظر قرار داده شود.
با ادامه حفاری در مرحله دوم، سطح احتمالی لغزش از قسمت تحتانی فاز دوم حفاری عبور می نماید. با اجرای شاتکریت مرحله بعد، لایه شاتکریت اجرا شده با شاتکریت مرحله اول یکپارچه شده و جابجاییهای بعدی موجب انتقال بارهای بیشتر به میخهای ردیف و تولید تنش در میخ خاکهای ردیف دوم میشود.
نیلینگ یک روش فعال برای پایدارسازی خاک است که در صورت حرکت خاک و ایجاد نیرو در نیلها از ریزش خاک جلوگیری میکند.
ناحیه فعال تمایل به جدا شدن از ناحیه مقاوم را دارد و با اتصال ناحیه فعال به ناحیه مقاوم، می توان مانع از این جداشدگی شد. با این امر، اگر ناحیه فعال بخواهد از ناحیه مقاوم جدا شود باید میخها را از جای خود در آورد؛ لذا باعث تولید نیروی محوری کششی در میخ و تنش برشی از نوع اصطکاکی در دور میخ میگردد.
برترین مرجع آموزش ساختمان سازی و دفترفنی کشور زیر نظر مهندس علی چمن لاله
اصول اجرای روش مهارگذاری یا انکراژ مشابهت های فراوانی ??? ??? با روش نیلینگ (میخکوبی) دارد. تفاوت اصلی در اعمال نیروی پس تنیدگی برای المان تسلیح می باشد. گام های اجرایی مشابه روش میخکوبی و شامل خاکبرداری مقطعی، حفاری گمانه ها، نصب میلگرد تسلیح، تزریق دوغاب سیمان (در بخشی از طول گمانه)، بتن پاشی و نصب صفحه سر نیل و مهره می باشند.
در این روش میخها به وسیله پیش تنیده شدن، به صورت بالقوه، فعال هستند و میتوانند بدون اینکه توده خاک جابجا شود، از فروریزی گود جلوگیری نمایند.
افزایش نیروی قائم و در نتیجه افزایش مقاومت برشی سطح لغزش در خاک های اصطکاک
در عملیات گودبرداری و پایدارسازی با استفاده از روش میخکوبی، به هوای فشرده نیاز بوده که وظیفه تأمین آن به عهده کمپرسورها است. موتورهای کمپرسور عمدتاً به شکل دیزل یا برقی عمل کرده و توسط واحد هواساز با استفاده از روش مکش هوا و فشردهسازی آن به همراه تأمین فشار، کار میکنند.
از مهم ترین مزایا و علتهای استفاده از روش نیلینگ، میتوان به موارد زیر اشاره کرد: